Stiri

Au aparut primele poze din culisele celui mai mare concert al acestui sfarsit de an – “LaLa Happy Xmas”!

Au aparut primele poze din culisele celui mai mare concert al acestui sfarsit de an – “LaLa Happy Xmas”!


Numaratoare inversa a inceput, iar pregatirile pentru cel mai mare concert din cariera trupei LaLa Band au intrat pe ultima suta de metri! "LaLa Happy Xmas" este numele show-ului ce va avea loc pe 8 decembrie, la Sala Polivalenta unde mii de fani ai trupei-vedeta din serialul "Pariu cu Viata", si-au anuntat prezenta!

LaLa Band
a petrecut zeci de ore in sala de repetitii pentru a pregati marele eveniment in cel mai mic detaliu. Show-ul va include jocuri impresionante de lumini si lasere, numeroase costume special gandite pentru eveniment si cateva momente realizate, in premiera, intr-un concert sustinut de o trupa romaneasca!

Mai mult decat atat, LaLa Band este prima trupa de la noi care va canta alaturi de o orchestra, formata deasemenea din tineri muzicieni, proaspat absolventi sau chiar studenti ai Conservatorului.

In cadrul mega concertului, LaLa Band lanseaza al patrulea album al trupei, ce contine doua cd-uri: "LaLa Dance/LaLa Love Stories 2"! Primul, "LaLa Dance" include 18 piese, printre care se numara single-ul "Dance Dance Dance", dar si cover-uri precum "In The Summertime" interpretat de intreaga trupa, " I Need a Dollar" in varianta lui Rapha, "Party Started" cantata de Sore si multe altele. Cd-ul 2, "LaLa Love Stories 2" contine piesa "Cine esti?", primul single din cariera solo a lui Criss si Vlad si "Got You On My Mind", balada compusa de Ionut Radu si interprentata de Alina si Liviu, dar si alte duete cantate de indragitele cupluri. Mai mult decat atat, frumoasa piesa "Got You On My Mind" va putea fi auzita, in premiera, in interpretarea Alinei si al lui Liviu, pe scena Salii Polivalente, pe 8 decembrie.

Surse oficiale din cadrul staff-ului LaLa Band ne-au spus ca luni, 3 decembrie, vor dezvalui una dintre marile surprize ale concertului "LaLa Happy Xmas"!
Pana atunci insa, aici puteti vedea primele fotografii din timpul repetitiilor pentru cel mai mare eveniment al sfarsitului de an!

25 voturi voteaza Taguri: lala band, pariu cu viata, sala polivalenta, lala happy x-mas, concert, alina eremia, dorian popa, criss ciobanasu, vlad gherman, sore, rapha, bubu
 
 
Stiri similare
 
 
Topul celor mai vandute albume
  • Cutiuta Muzicala - Cantecele de iarna
  • Vunk - Nu scapa nimeni
  • Stefan Banica - Altceva
  • Dragoste
  • Holograf - Love Affair
  • LaLa Love Songs
  • Cutiuta muzicala 9
  • Loredana - Iubiland
  • Horia Brenciu - 37
  • SIMPLU - Dance or die trying
 
 
Comenteaza si tu