Aylin

Aylin

Aylin

Aylin Cadir si-a inceput cariera la saisprezece ani participand la concursul "Alege Asia", unde a fost aleasa sa faca parte din trupa de fete "Pops". Aylin spune despre acea perioada ca a fost una extrem de interesanta in care a invatat ce a putut din ce se intampla.
In 2008 a absolvit sectia de actorie a Facultatii de Arte din cadrul Universitatii Hyperion, fiind activa ca actrita profesionista inca de atunci. Este o prezenta placuta si sensibila atat pe scena cat si in afara ei fiind un artist cu care se lucreaza usor. Aylin este deseori intrebata ce ii place mai mult sa faca, si la ce ar renunta: la actorie sau la muzica? Raspunsul ei este mereu acelasi: " Nu vad de ce ar trebui sa renunt la una pentru cealalta. Imi place in mod egal si sa cant si sa joc, dar ma consider mai mult actrita decat cantareata. Cred ca faptul ca am o scoala de actorie ma ajuta in felul in care interpretez un cantec."
Inca din timpul facultatii de actorie si-a intors atentia catre muzica jazz. Astfel foarte curand a inceput sa se alature unor trupe de jazz, formule de trio, cu care canta in cluburile mici din tara. Aylin povesteste ca asta a fost o perioada in care si-a format "scoala muzicala".
Dupa ce a si-a creat propria trupa de instrumentisti, "The Lucky Charms", a inceput sa lucreze la primul album. Pentru a duce asta la bun sfarsit si-a unit fortele cu cativa producatori si compozitori precum Elena Morosanu sau Moonlight Breakfast, si in aprilie 2013 a lansat albumul pop-jazz "Cloud".
Cu acesta propune o noua miscare muzicala in industria romaneasca, deschizand granitele dintre mainstream si underground.
Albumul e apreciat si in cateva tari europene intrand chiar in playlisturile unor radiouri din Germania si Turcia.

Actrita Aylin Cadir poate fi vazuta in spectacolele:

"Forma lucrurilor", de Neil Bute, regia Vlad Zamfirescu, in rolul Jenny - se joaca in Bucure┼čti la Godot Cafe Teatru

"Maitreyi", de Mircea Eliade, regizat de Chris Simion, in rolul Maitreyi -se joaca in Bucuresti la teatrul Bulandra

"Lectia", de Eugene Ionesco, in regia lui Horatiu Malaele, in rolul Eleva- se joaca la Teatrul National Bucuresti

 
 
 
 
 
 

Nu exista inregistrari.

 
 

Nu exista inregistrari.

 
 
 
 
Topul celor mai vandute albume
  • Cutiuta Muzicala - Cantecele de iarna
  • Vunk - Nu scapa nimeni
  • Stefan Banica - Altceva
  • Dragoste
  • Holograf - Love Affair
  • LaLa Love Songs
  • Cutiuta muzicala 9
  • Loredana - Iubiland
  • Horia Brenciu - 37
  • SIMPLU - Dance or die trying
 
 
Comenteaza si tu